"Maçları kayıpsız geçmemiz lazım.''

Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, ''Sezon sonunda 39 puan alan takımın ligde kalacağına inanıyorum'' dedi.     Durmuş, yaptığı açıklamada, Karşıyaka'yı deplasmanda yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.      Ligin alt tarafının karıştığını

"Maçları kayıpsız geçmemiz lazım.''

Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, ''Sezon sonunda 39 puan alan takımın ligde kalacağına inanıyorum'' dedi.     

Durmuş, yaptığı açıklamada, Karşıyaka'yı deplasmanda yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
     
Ligin alt tarafının karıştığını belirten Durmuş, ''Ligde altımızdaki takımlar kazanıyor, üstümüzdeki takımlar kaybediyor. 10 takım 7-8 puana sıkıştı. Düşme potası 38 veya 39 puan civarında olacak. Bu haftadan sonra düşme riski içindeki takımlar hep birbirleriyle oynayacak. Sezon sonunda 39 puan alan takımın ligde kalacağına inanıyorum'' diye konuştu.
     
Pazar günü sahalarında Manisaspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını anımsatan Durmuş, şunları kaydetti: 
   
''Manisaspor'u sahamızda yenerek 33 puana ulaşmayı hedefliyoruz. Çünkü önümüzdeki hafta rakiplerimizden Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağız. Bizim için bu hafta da 6 puanlık bir maç. Seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanmak zorundayız. Özellikle iç sahadaki maçları kayıpsız geçmemiz lazım.'' 
     
Bu arada Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı. Teknik direktör Durmuş yönetiminde koşu ve kültür fizik hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor