Maçka yeni sosyal tesislerine kavuştu

Maçka Spor Kulübü Başkanı ve işadamı Temel Koçhan, 8 yıldan bu yana atıl durumda bulunan Maçka Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri yeniden dizayn ederek turizmin ve bölge insanının hizmetine kavuşturdu. Trabzon’a 25 kilometre uzaklıkta bulunan ve turizm me

Maçka yeni sosyal tesislerine kavuştu
Maçka Spor Kulübü Başkanı ve işadamı Temel Koçhan, 8 yıldan bu yana atıl durumda bulunan Maçka Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri yeniden dizayn ederek turizmin ve bölge insanının hizmetine kavuşturdu.
 
Trabzon’a 25 kilometre uzaklıkta bulunan ve turizm merkezi olan Maçka ilçesi, yeni sosyal tesislere kavuştu.  Maçka Belediyesi’ne ait olmasına rağmen 8 yıldan bu yana atıl durumda bulunan sosyal tesisleri işadamı Temel Koçhan tarafından ihale ile alınarak yeniden düzenlip hizmete sunuldu.
 
İşadamı Temel Koçhan, Maçka-Erzurum tarihi ipek yolu üzerinde 1995 yılında dönemin Maçka Belediye Başkanı Ömer Yıldız tarafından yaptırılan ancak bir türlü istenildiği gibi işletmesi yapılamayan, 8 yıldan bu yana da kapalı ve atıl durumda bulunan Maçka Belediye Sosyal Tesisleri’ni Maçta Spor Kulübü olarak işletmesini aldıklarını belirterek, “Sosyal tesislerimizi yeniden dizayn ettik. Her şeyi baştan aşağıya değiştirdik. Belediyemizden sadece sosyal tesisleri 3 yıllığına senede 47 milyar liraya kiraladık. Sosyal tesislerimizi modernize etmek için yaklaşık 300 milyar liraya yakın bir harcama yaptık.” dedi.
 
Koçhan, sosyal tesislerinde açık ve kapalı olmak üzere toplam 400 kişilik restaurant salonu bulunduğunu belirterek, “Salonumuzda her türlü hava şartlarından yararlanabiliyoruz. Tavanını açılır kapanır biçimde modernize ettik. Maçka’mıza hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık.”dedi. Maçka Spor Sosyal Tesisleri’nde her gün yöresel menülerinin yanında fiks menü yemeklerde bulunuyor. Sosyal tesislerde ayrıca düğün, özel günler ve toplantılar yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler