"Maçı kazanıp rahat nefes almak istiyoruz"

 PTT 1. Lig'de 31 Mart Pazar günü sahasında Manisaspor ile karşılaşacak Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, bu maçı kazanıp nefes almak istediklerini söyledi.      Durmuş,aptığı açıklamada, deplasmanda kazandıkları Karşıyaka maçının ardından oyun

"Maçı kazanıp rahat nefes almak istiyoruz"

 

PTT 1. Lig'de 31 Mart Pazar günü sahasında Manisaspor ile karşılaşacak Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, bu maçı kazanıp nefes almak istediklerini söyledi. 
     
Durmuş,aptığı açıklamada, deplasmanda kazandıkları Karşıyaka maçının ardından oyuncularının motivasyonunun çok iyi olduğunu söyledi. 
     
Bu olumlu havayı Manisaspor maçında sahaya yansıtmak istediklerini belirten Durmuş, şöyle devam etti: 
     
''Manisaspor'un gücünü biliyoruz ama biz de büyük camiayız. Olumlu bir oyunla, seyircimizin de desteğiyle az hata yaparak Manisaspor maçını kazanıp nefes almak istiyoruz. Rakibimiz son iki maçını kaybetti ama kendilerine ait bir oyun yapısı var. Ne olursa olsun biz daha bilinçli, daha akıllı ve daha sakin olacağız ama agresif ve istekli oynayarak maçı kazanacağız'' dedi. 
     
Oyuncularının ilk golü attıktan sonra kazanma arzusu ve skoru koruma içgüdüsüyle defansa çekilmesini değerlendiren Durmuş, şunları kaydetti: 
   
''Bizim asla attığımız golü korumak gibi bir felsefemiz yok. Böyle bir oyun içinde değiliz. Gol yememek için sahaya çıkmıyoruz, kazanmak için çıkıyoruz. Maçın içinde bazen oyuncuların inisiyatifi, bazen rakip takımın golden sonraki davranışı gidişatı etkiliyor. İnşallah gol attıktan sonra da aynı istekli ve arzulu oyunu devam ettiririz. Düşme potasındaki takımlar birbirlerine puan olarak çok yakın olduğu için her hafta sıralamada yer değişimi olabilir. Biz yerimizi koruma adına kazanmalıyız.'' 
     
Bu arada Samsunspor, Manisaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Durmuş yönetiminde koşu ve kültür fizik hareketleri yapan futbolcular, daha sonra taktik ağırlı bir çalışma gerçekleştirdi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor