Maçı Buraya Alanın...!!

Hırvatistan karşılaşmasında tribünlerin ayıplı tepkisine aynı şekilde karşılık veren Volkan Demirel'in maç sonrası da küfürlü tepkisini sürdürdüğü ortaya çıktı. Türk Telekom Arena'daki maçın ardından çok sinirli bir şekilde sahayı terkeden kaleci Volkan,

Maçı Buraya Alanın...!!

Hırvatistan karşılaşmasında tribünlerin ayıplı tepkisine aynı şekilde karşılık veren Volkan Demirel'in maç sonrası da küfürlü tepkisini sürdürdüğü ortaya çıktı.

Türk Telekom Arena'daki maçın ardından çok sinirli bir şekilde sahayı terkeden kaleci Volkan, koridora girdiği sırada da yaşananlara isyan edip ağzını bozdu. Volkan'ın "Ben böyle seyirci görmedim... Ne anamız kaldı ne bacımız. Böyle taraftarlıkmı olur? Destek olacaklarına köstek oluyorlar? Yazıklar olsun. Ben bumaçı buraya alanın an.. s.." şeklinde bağırdığı öğrenildi. Öfkesine hakimolamayan Volkan'ın, Futbol Federasyonu yetkililerine yönelik bu ağır sözleri şaşkınlıkla karşılandı. Yediği küfürler yüzünden çok agresif tutum sergileyen Volkan'ın, soyunma odasında da benzer davranışlarını sürdürdüğü belirtildi.

Bursa ve Kayseri Veto Yemişti

Estonya maçında yaşanan protestoların ardından milli maçların Anadolu'ya kaydırılması düşüncesi tartışmaya açılmış, Hırvatistan karşılaşması için Bursa Atatürk Stadı ve Kayseri Kadir Has Stadı'nın ismi öne çıkmıştı. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de "Gelsinler, burada oynasınlar" daveti yapmıştı. Ancak F.Bahçe ile soğuk savaş yaşanan TFF, seyirci potansiyeli ve baskı unsurunu da düşünerek yine tercihini Türk Telekom Arena'dan yana kullanmıştı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler