Macaristan Estonya'ya gol yağdırdı

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu 8. maçında Ay yıldızlı ekibimizle aynı grupta yer alan Macaristan ve Esyonya karşı karşıya geldi. Macaristan'ın balşkendi Budapeste'de Ferenc Puskas Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Macaristan 5-1 gibi farklı bir skorla k

Macaristan Estonya'ya gol yağdırdı

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu 8. maçında Ay yıldızlı ekibimizle aynı grupta yer alan Macaristan ve Esyonya karşı karşıya geldi. Macaristan'ın balşkendi Budapeste'de Ferenc Puskas Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Macaristan 5-1 gibi farklı bir skorla kazanıp ikincilik iddiasını sürdürdü.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan Macaristan, 11. dakikada Taijo Teniste'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren Macaristan 21. dakikada Tamas Hajnal ve 41. dakikada Daniel Böde'nin golleriyle soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.
 
İkinci yarının hemen başında 48. dakikada Tarmo Kink'in attığı golle farkı 2'ye indiren Estonya'nın umutlarını 70. dakikada Krisztian Nemeth ve 85. dakikada Balazs Dzsudzsak sona erdirdi ve Macaristan, Estonya'yı 5-1 mağlup etti.
 
Bu sonucun ardından Macaristan, puanını 14'e yükseltti ve Milli takımımızın 1 puan önünde ikinci sıraya yükseldi. Estonya ise 7 puanda kaldı ve 5. sırada bulunuyor.
 
Macaristan, grubun 9. maçında 11 Ekim'de Hollanda deplasmanına giderken Estonya ise yine 11 Ekim'de kendi sahasında Ay Yıldızlı ekibimizi konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor