Maça değil soyguna gittiler

İzmir'deki Atatürk Stadyumu'nda saat 19:00'da Bursaspor - Eskişehirspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçını izlemek için Eskişehir'den İzmir'e giden Eskişehirsporlu taraftarlar, Uşak'ta Perihan Güler'e ait tekel bayisini soydu. Kalabalık şekil

Maça değil soyguna gittiler

İzmir'deki Atatürk Stadyumu'nda saat 19:00'da Bursaspor - Eskişehirspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçını izlemek için Eskişehir'den İzmir'e giden Eskişehirsporlu taraftarlar, Uşak'ta Perihan Güler'e ait tekel bayisini soydu.

 

Kalabalık şekilde girdikleri tekel bayiinde birkaç taraftar işyeri sahibini oyalarken diğer taraftarlar da sigara, bira ve şarap çaldı. Soygun anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

 

İzmir'deki Bursaspor-Eskişehirspor maçını izlemek için kente gitmek üzere Eskişehir'den yola çıkan Es-Es taraftarlarının içinde bulunduğu otobüs Uşak'ta mola verdi.

 

Bu sırada bazı taraftarlar Perihan Güler'e ait tekel bayiine girdi. Taraftarların birkaç alışverişten sonra işyerinden ayrılmasının ardından durumdan şüphelenip güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Perihan Güler, hırsızlık olayını fark etti ve polisi aradı.

 

YANLIŞ OTOBÜS DURDURULDU

 

Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, işyeri sahibi Perihan Güler'den bilgi aldıktan sonra Eskişehirspor taraftarlarını taşıyan otobüsün peşine düştü. Uşak-İzmir karayolunun 15'nci kilometresinde bölge trafik ekiplerince durdurulan bir taraftar otobüsü, eskort eşliğinde tekel bayiine getirildi.

 

Taraftarların otobüsten inmesine izin vermeyen polis, taraftar grubunun sorumlusu ve işletme sahibi ile konu hakkında görüştükten sonra güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Otobüste arama yapan polis, sigara, bira ve şarap bulamazken, hırsızlık olayını gerçekleştiren taraftarların da bu otobüste olmadığını belirleyince otobüsün gitmesine izin verdi. Eskişehir'den 15 taraftar otobüsünün yola çıktığı öğrenildi.

 

İşyeri sahibi Perihan Güler, "Eskişehirspor taraftarlarını taşıyan otobüs işyerimin önünde durdu. İçeriye çok kalabalık girdiler. Bana şarap gösterdiler onun fiyatını söylerken, diğerleri sigara ve biraları almış. Bunların yaptığı sopardaki centilmenliğe yakışmayan bir hareket. Bu yapılan insanlığa sığar mı? Benim zararımı kim karşılayacak?" diye feryat etti.

 

Güler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan, bu tarz olayları çözmesini istedi. Eskişehirspor taraftarlarının dönüşte bir olumsuzluk yapabileceği düşüncesiyle gece kentte yoğun güvenlik önlemi alınacağı bildirildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor