Maç sonu Mesut Bakkal

   "Trabzonspor'un orta sahada önemli oyuncuları vardı öncelikle onları durdurmamız gerekiyordu. Hücum gücü yüksek oyuncular ama bunu kırarsak savunma zaaflarından Ahmet İlhan'la yararlanacağımızı düşünüyorduk, öyle de oldu. Çok eksiğimiz var ama sistemi

Maç sonu Mesut Bakkal

 

 
 
"Trabzonspor'un orta sahada önemli oyuncuları vardı öncelikle onları durdurmamız gerekiyordu. Hücum gücü yüksek oyuncular ama bunu kırarsak savunma zaaflarından Ahmet İlhan'la yararlanacağımızı düşünüyorduk, öyle de oldu. Çok eksiğimiz var ama sistemi çalışıyoruz. Çocukları tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. 3-1'e alıştılar. Maçtan önce de 'Bir avuç geldik ama umutluyum' dedim. Antrenmanlardaki sinerji hakikaten olumluydu. Ahmet İlhan'ın gol atmasına sevindim, daha da kendine geldi. İyi başlangıç yaptık, inşallah devam ederiz." 
 
Maç öncesi skoru tahtaya yazdığı bilgisinin alındığı söylenen Bakkal, "Takım ısınmaya gitmişti, 3-1 kazanacağız dedim. İçime doğdu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor