Maç saati karakola!

Maçlara girişi yasaklanan futbolcular Sercan Yıldırım ve Sezer Öztürk ile F.Bahçeli idareciler Ali Yıldırım Serkan Acar ve Hasan Çetinkaya Arena’da olamayacak.Türk Telekom Arena'da oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisinde şike savcısının her iki takımdan maçl

Maç saati karakola!

Maçlara girişi yasaklanan futbolcular Sercan Yıldırım ve Sezer Öztürk ile F.Bahçeli idareciler Ali Yıldırım Serkan Acar ve Hasan Çetinkaya Arena’da olamayacak.

Türk Telekom Arena'da oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisinde şike savcısının her iki takımdan maçlara girişini yasakladığı isimler stada giremeyecek.

Sarı kırmızılıların Bursaspor'dan transfer ettiği Sercan Yıldırım bugün Arena'da olmayacak.

Sarı lacivertlilerde ise asbaşkan Ali Yıldırım, futbolcu Sezer Öztürk, kulüp müdürü Serkan Acar, idari menajer Hasan Çetinkaya, kaleci antrenörü Murat Öztürk ve tercüman Samet Güzel stada alınmayacak.

Bu isimler maç saatlerinde ve başladıktan 1 saat sonra en yakın karakola giderek imza vermek zorunda.

Öte yandan açıklanan şike iddianamesi sonrası dosyada adı geçen futbolculara uygulanan farklı yöntemler kafalarda soru işareti bıraktı. Şike iddianamesinde adı geçen Bursasporlu Gökçek Vederson takımının antrenmanlarına çıkmaya başlarken, G.Saraylı Sercan Yıldırım ise Fenerbahçe derbisi öncesi takımının idmanına katılamadı. İçişleri Bakanlığı'ndan gelen yazı sonrası Sercan sarı kırmızılı kulübün tesislerine dahi giremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor