Maç öncesi kavgada 2 kişi öldü

 Brezilya'da, Fortaleza ve Ceara takımları arasında oynanan maçtan önce taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü. Globo gazetesi, Ceara eyaletinde oynanan Ceara-Fortaleza maçı öncesi taraftarların birbirlerine taş ve sopalarla saldırdığını ve bir ki

Maç öncesi kavgada 2 kişi öldü

 

Brezilya'da, Fortaleza ve Ceara takımları arasında oynanan maçtan önce taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü.
 
Globo gazetesi, Ceara eyaletinde oynanan Ceara-Fortaleza maçı öncesi taraftarların birbirlerine taş ve sopalarla saldırdığını ve bir kişinin rakip takımın taraftarlarının üzerine ateş ederek 2 kişiyi öldürdüğünü yazdı.
 
Gözaltına alınan kişinin görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda tespit edildiği ve Fortaleza taraftarı olduğu belirtildi.
 
2014 Dünya Kupası ve 2013 Federasyon Kupası'na ev sahipliği yapacak Fortaleza stadını test etmek amacıyla düzenlenen maçta, Ceara'nın rakibi Fortaleza'yı 1-0 yendiği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor