Maç Bitti Ortalık Karıştı

Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarlarıda yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısını Çorum Belediyesspor 16'ıncı dakikada Mehmet Keleş'in bulduğu golle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda rakip kalede baskı kuran

Maç Bitti Ortalık Karıştı

Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarlarıda yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısını Çorum Belediyesspor 16'ıncı dakikada Mehmet Keleş'in bulduğu golle 1-0 önde kapadı.

 

İkinci yarıda rakip kalede baskı kuran Bafraspor istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşma Çorum Belediyesporun 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

 

Karşılaşmanın ardından Çorum Belediyespor taraftarları ve futbolcuları galibiyeti kutlarken Bafrasporlu futbolcular ise saha içinde gözyaşı döktü. Bu arada Bafrasporlu taraftarlar kötü oyun nedeniyle futbolcularına tepki gösterirken sahaya koltuk fırlattı.

 

Bunun üzerine polis, Bafrasporlu taraftarları saha dışına çıkartırken Bafrasporlular bu kez Çorum Belediyespor taraftarlarının bulunduğu tribün kapısına yüklendi.

 

Kapıyı teklemeleyen Bafrasporlulara polis müdahale etti. Otobüslerine binmek üzere stadyumun arka kısmına geçen Bafrasporlu taraftarlar bu kez polise taşla saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri kalkanları ile kendilerini korurken polis olaya biber gazıyla müdahale etti.

 

Atılan taşlardan bazı polisler hafif yaralanırken ambulans ve polis araçlarının da camları kırıldı. Olaylara karışan 4 taraftar gözaltına alırken, diğer Bafrasporlu taraftarlar polis eşliğinde şehirden çıkarıldı. Çorum Belediyesporlu taraftarlar ise daha sonra kentten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor