M. Ali Aydınlar'dan açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dan Futbol Disiplin Talimatı’nın 58. maddesiyle ilgili açıklama geldi.Başkan Aydınlar, Ziraat Türkiye Kupası öncesinde yapılan sohbette, "Futbol Disiplin Talimatı'nın 58. maddesini ben de yanlış buluy

M. Ali Aydınlar'dan açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dan Futbol Disiplin Talimatı’nın 58. maddesiyle ilgili açıklama geldi.

Başkan Aydınlar, Ziraat Türkiye Kupası öncesinde yapılan sohbette, "Futbol Disiplin Talimatı'nın 58. maddesini ben de yanlış buluyorum. Ancak soruşturma sürdüğü sırada değiştirilmesi doğru değil. Bu maddede şike yapanla, şikeye teşebbüs eden; teşvik primi alan ile buna teşebbüs eden de aynı cezaya çarptırılıp küme düşüyor. Bunların ayrı kategorilendirilmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Aydınlar, ayrıca bugüne kadar hiçbir ortamda "Küme düşürülmenin kalkmasını ben de istiyorum" şeklinde bir ifadem olmamıştır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor