Lukovic ve Leo'da sona yaklaşıldı

Trabzonspor'da yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş'in istediği mevkilere transfer yapmak için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili yönetim transferlerin bir an önce bitirilmesine çalışıyor. Genel Menajer Giray Bulak, teknik patron Güneş'in isted

Lukovic ve Leo'da sona yaklaşıldı

Trabzonspor'da yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş'in istediği mevkilere transfer yapmak için girişimlerini hızlandırdı.

 

Bordo-mavili yönetim transferlerin bir an önce bitirilmesine çalışıyor.

 

Genel Menajer Giray Bulak, teknik patron Güneş'in istediği forvet için Sparta Prag'da forma giyen Kamerunlu golcü Leandro 'nun transferi için çalışıyor. Bulak dün ikinci kez izlediği ve beğendiği bu futbolcu için girişmlere başlarken transferde önemli mesafe kaydetti. Sporta Prag Feyenord ile 2-2 berabere kalırken iki golde V. Kadleç'den geldi. Genç V. Kadlec Bulak'ın dikkatini çeken bir başka isim oldu

 

Leo'nun yanı sıra Trabzonspor PSG'li Hauoro ve PSV'li Tim Mathavs'la da ilgisini kesmedi.

 

LUKOVİC'DEN HABER BEKLENİYOR

Trabzonspor'un Zenit'den transfer etmeyi düşündüğü stoper Lukovic transferinde ise önemli gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililer bu futbolcu için yapılan girişimlerde önemli yol aldı. Alman kulübü Maniz'inde talip olduğu iddia edilen Lukovic transferinde önemli gelişmeler yaşanırken, yönetim teklif yapılan bu futbolcudan gelecek haberi beklemeye başladı.

 

Bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde her iki transferinde kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor