Lucescu'dan Trabzonspor'a önemli uyarılar!

Bordo-Mavililer’in UEFA Avrupa Ligi Play-Off’ta karşılaşacağı Arnavutluk ekibi Kukesi’yi izleyen, bir zamanlar Türkiye’de de görev yapan Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, Trabzonspor’a önemli uyarılarda bulundu. Rakibin ligi başlamadığı

Lucescu'dan Trabzonspor'a önemli uyarılar!

Bordo-Mavililer’in UEFA Avrupa Ligi Play-Off’ta karşılaşacağı Arnavutluk ekibi Kukesi’yi izleyen, bir zamanlar Türkiye’de de görev yapan Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, Trabzonspor’a önemli uyarılarda bulundu. Rakibin ligi başlamadığı için sağlıklı bir bilgiye ulaşmakta güçlük çeken Trabzon teknik heyetinin imdadına Rumen hoca yetişti. Kukesi’nin Metalurh Donetsk’i 2-0 yendiği maçta canlı izleyerek Arnavut ekibi hakkında bol bol not tutan Lucescu, Bordo-Mavililer’e, rakibin çok başarılı bir savunma yaptığını söyledi. Rumen hoca, “4-3-3 sistemle sahaya çıkıyorlar. Bu tandemi akıllıca defansif sistemine çeviriyorlar. Rakip oyuncular bu savunma karşısında inanılmaz zor anlar yaşıyor. Eğer deplasmanda avantajlı bir skor istiyorsanız, mutlaka birçok sistem geliştirmeniz gerekiyor. İleriye hızlı çıkan oyuncuları büyük tehlike oluşturuyor. Takım oyunundan asla kopmuyorlar. Çok disiplinli bir oyun anlayışları var. Sağlam savunma ve sert futbolla her takıma sıkıntı yaratacak bir yapıdalar. Bunları iyi hesaplayarak çalışmalarınızı yapın” diyerek Bordo-Mavililer’i uyardı.

Akçay’dan Kukesi taktiği

Bu açıklamaları dikkate alan teknik direktör Mustafa Akçay’ın, Kukesi mesaisi için özel taktikler geliştireceği ve Beşiktaş maçının ardından antrenmanlarda bu yönde taktik çalışması yaptıracağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor