Lucescu trafik kazası geçirdi!

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran şu an Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu ülkesi Romanya'da trafik kazası geçirdi.Bükreş'te gerçekleşen kazada, 66 yaşındaki teknik adamın karşıdan gelen araca çarpmamak için dire

Lucescu trafik kazası geçirdi!

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran şu an Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu ülkesi Romanya'da trafik kazası geçirdi.

Bükreş'te gerçekleşen kazada, 66 yaşındaki teknik adamın karşıdan gelen araca çarpmamak için direksiyonu bir anda kırdığı ve direksiyon kontrolünü kaybedince tramvay yoluna geçtiği öğrenildi.

460.20120106162036.jpg

Bu sırada Lucescu'nun aracına tramvay çarptığı belirtildi.

Rapid Bükreş Kulübü'nün sahibi George Copos ise kazanın ardından hastaneye kaldırılan Lucescu ile telefonda konuştuğunu belirterek, kaburgalarında ezilme meydana geldiğini ve buna bağlı olarak kırıklar olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor