Lucescu da ''GÜNEŞ'' dedi

Ülkemizde bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev yapan Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik adamı Mircea Lucescu, Türk Milli Takımı'nın başına yabancı hoca gelmesi konusuna farklı bir boyut getirdi. Türkiye'nin Şenol Güneş yönetiminde Dünya Kupası'nda üçü

Lucescu da ''GÜNEŞ'' dedi

Ülkemizde bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev yapan Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik adamı Mircea Lucescu, Türk Milli Takımı'nın başına yabancı hoca gelmesi konusuna farklı bir boyut getirdi.

Türkiye'nin Şenol Güneş yönetiminde Dünya Kupası'nda üçüncü ve Fatih Terim'le de Avrupa üçüncüsü olduğuna dikkat çeken Lucescu, “Bu kadar başarılı yerli teknik adamlar varken, yabancı teknik direktör aranmasına anlam veremiyorum” diye konuştu.

Bulgaristan'la Antalya'da bir hazırlık maçı yapan Ukrayna ekibinde Lucescu, “Milli Takım'ın başına yerli hoca gelmeli. Kim olur konusunda yorum yapamam, karar Türkiye Futbol Federasyonun'dur” diye konuştu.

'Şu an çalışmam zor'

Futbol Federasyonu'ndan kendisine bir teklif yapılmadığını ifade eden Lucescu, “Zaten Shakhtar ile iki yıllık sözleşmem var. Bu nedenle şu anda Türkiye'de çalışmam mümkün değil. Ben görevimin başındayım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler