Ljungberg'ten futbola veda

 Arsenal ile bir dönem harikalar yaratan İsveçli futbolcu Fredrik Ljungberg futbolu bıraktığını açıkladı.35 yaşındaki orta saha oyuncusu Japonya'da en son forma giydiği S-Pulse takımı ile sene başında biten kontratı sonrası kendine takım arıyordu.İsveç SV

Ljungberg'ten futbola veda

 

Arsenal ile bir dönem harikalar yaratan İsveçli futbolcu Fredrik Ljungberg futbolu bıraktığını açıkladı.

35 yaşındaki orta saha oyuncusu Japonya'da en son forma giydiği S-Pulse takımı ile sene başında biten kontratı sonrası kendine takım arıyordu.

İsveç SVT'ye konuşan Ljungberg, futbol oynamanın kendisini eskisi kadar heyecanlandırmadığını belirterek; "Futboldan eskisi kadar zevk almıyorum. Antrenmanlar ve maçlar için fazla motive olamıyorum artık" diye konuştu.

Kariyeri boyunca güzel günler geçirdiğini belirten Ljungberg; "Dünyanın en iyi futbolcuları ile yanyana forma giydim. İyi takımlarda oynadım. Hepsi çok heyecan vericiydi. Kariyerim boyunca tanıştığım herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Ljungberg, Arsenal formasını 1998-2007 yılları arasında 216 kez giymiş ve 46 gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor