Listede Daum ve Hagi'de var

SANİCA Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, takımını çalıştırması için Georgi Hagi, Christoph Daum, Belçikali bir antrenör, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam ve Osman Özköylü ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.Yılmaz Vural'ın istifa etmesinin ardından yen

Listede Daum ve Hagi'de var

SANİCA Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, takımını çalıştırması için Georgi Hagi, Christoph Daum, Belçikali bir antrenör, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam ve Osman Özköylü ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Yılmaz Vural'ın istifa etmesinin ardından yeni sezon için arayışlarının sürdüğünü belirten Başkan Selçuk Öztürk, görüştükleri antrenörler konusunda yönetimde bir değerlendirme yapacaklarını anlatırken şöyle dedi:

"Antrenör konusunu çözdükten sonra transferler konusunda yoğunlaşacağız. Transfer komitemiz ve yeni hocamızla bir araya geleceğiz. Sonra da transferlerimizi gerçekleştirip işin kamp hazırlıklarına başlayacağız. Biz bunların 3'ü veya 4'ünde yoğunlaşmış durumdayız. Yani tek kişiye bağlanıp kalmanın anlamı yok. Önemli olan karşıdaki teknik hocanın ve bizim uyum içerisinde, kural kaideler içerisinde çalışması. 3-4 isim gündemimizde, temasa da geçilmiş durumda."

AYDIN KARABULUT BİZİM FUTBOLCUMUZ

Aydın Karabulut'un takımdan ayrıldığı yönündeki söylentiler konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan Selçuk Öztürk, sözlerini şöylesürdürdü:

"Aydın Karabulut'la 2016'ya kadar sözleşmemiz var. Biliyorsunuz bir ara bir sözleşmesi kaybolmuştu. O sözleşme bulundu. Zaten ilgili personeli cezalandırdık. Sözleşmesini federasyona verdik, 2016'ya kadar Aydın Karabulut bizim oyuncumuz. Kıkırdak ameliyatı olması lazım. Almanya'ya gitti orada ameliyatını gerçekleştirip gelecek. Serdar'la ve Köksal'la ilgili direkt resmi gelmedi ama fiyat konusunda nabzımızı yokluyorlar. Yine Aydın'la ve Marvin'le ilgili talepler olduğu söyleniyor."

"VURAL'IN İSTİFASINI MEDYADAN DUYDUK"

Eski teknik direktörleri Yılmaz Vural’ın maçtan sonra kendileri ile görüşmeden ayrıldığını ve bu ayrılma haberini ise medyadan duyduklarını vurgulayan Başkan Öztürk, bu konuda şöyle konuştu:

"Zaten istifası söz konusu değildir, bu görev süresinin bitimidir. Gelişmeler bu yönde. Burada sözleşmeyi yenilememesiyle ilgili bizim yönetim kurulu olarak yaptığımız hiçbir hata yoktur. Kabul de etmiyorum. Verilen bir söz vardır ve biz maçtan sonra olaylardan da haberimiz yok. Medya boyutuyla duyduk."

Yılmaz Vural’ın, "Para alamadım" sözlerine de açıklık getiren Başkan Öztürk, şunları söyledi:

"Hani dereyi geçerken at değiştirilmez atasözümüzü biliyorsunuz. Çok şeyi yüreğime bastım. Yüreğimi kabarttım ama söylemedim, konuşmadım. Televizyonlara son 3 ay biliyorsunuz bangır bangır çıkıp, (Ben bu kulüpten 6 aydır bir kuruş para almadım. Futbolcularım almadı. Biz ona rağmen bu kulüpteyiz) diyene ben kalkıp da o gün cevap vermedim. Mayıs ve haziran ayına hesabını kesmişim. Yılaz Vural'a verdiğim çekler ve nakit parayla birlikte 380 bin euro ödeme yaptım. Ne demek 6 aydır ben bir kuruş almadım? Bunun 250 bin civarı Mayıs Haziran’a çek, diğeri de nakit verilmiştir. Futbolcuma da ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık çek vermişim. Bir tanesi gıkını çıkarmamış, hepsi de aslanlar gibi mücadele etmiş."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor