Lionel Messi ucuz atlattı!

 İsveç-Arjantin maçında sahaya girerek Messi’ye sarılan ve Arjantinli futbolcunun başını okşayıp alnına öpücük konduran holiganın, tamanlamıyla bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Karşılaşmanın 88. dakikasında sahaya atlayarak ünlü yıldıza sarılan taraf

Lionel Messi ucuz atlattı!

 

İsveç-Arjantin maçında sahaya girerek Messi’ye sarılan ve Arjantinli futbolcunun başını okşayıp alnına öpücük konduran holiganın, tamanlamıyla bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Karşılaşmanın 88. dakikasında sahaya atlayarak ünlü yıldıza sarılan taraftarın, İsveç’te çeşitli suçlara karıştığı; darp, hırsızlık, tehdit, cinsel taciz ve kamu malına zarar vermek gibi suçlardan beş kez hapse mahkumedildiği kaydedildi. Karşılaşma sonrası basının ilgi odağı olan taraftar, “Rüyam gerçek oldu diyebilirim.Messi’ye olan sevgimi göstermek istiyorum. O, tümzamanların en iyisi. Zlatan onun yanına bile yaklaşamaz bile” dedi.
 
RONALDİNHO’YA DA SARILMIŞ!
 
Öte yandan Messi’ye sarılarak bir anda dikkatleri üzerine toplayan taraftarın, bu ilk vukuatı değil. Sıkı bir Barcelona destekçisi olan holiganın, 2006 yılında Brezilya’nın Ekvador ile Stockholm’de oynananmaçta da sahaya daldığı ve o dönem Katalan ekibinde forma giyen Ronaldinho’ya sarıldığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler