Lille'ye full konsantre!

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura geçilmesi durumunda futbolculara sürpriz yapmaya hazırlanıyor.Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak için Fransa'da üç puan almayı pla

Lille'ye full konsantre!

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura geçilmesi durumunda futbolculara sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak için Fransa'da üç puan almayı planlayan Trabzonspor'da, geri sayım sürüyor.

Zorlu karşılaşma öncesi oyuncularının stres yaşamasını istemeyen Şenol Güneş, kendisini adeta oyuncularının motivasyonuna adarken, yönetim de turun gelmesi durumunda oyuncularına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Başkan Sadri Şener'in yönetim kurulu ile görüşerek, "Bize tarihimizde ilk kez turu getirecek olan futbolcularımıza gereken her türlü jesti yapmalıyız" dediği öğrenildi.

LILLE MAÇINA INTER MAÇI KADROSU

Bordo - mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in Lille ile deplasmanda oynanan maçta Inter maçındaki 11'i aynen koruması bekleniyor. Ligde oynanan Sivasspor maçında cezası nedeniyle oynayamayan Celustka ile dinlendirilen Colman ve Halil'in de Lille maçında 11'de sahaya çıkacağı öğrenildi. Şenol Güneş'in Adrian - Alanzinho arasındaki tercihini yine Alanzinho'dan yana kullanması da bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor