Lille'de Melo 3 ay yok

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Fransa'nın Lille takımının Brezilyalı forveti Tulio De Melo, sakatlığı nedeniyle 3 ay futbol oynayamayacak. L'Equipe gazetesinin haberinde, Lille'in Fransa Birinci Futbol Ligi'nde geçen haft

Lille'de Melo 3 ay  yok

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Fransa'nın Lille takımının Brezilyalı forveti Tulio De Melo, sakatlığı nedeniyle 3 ay futbol oynayamayacak. 

L'Equipe gazetesinin haberinde, Lille'in Fransa Birinci Futbol Ligi'nde geçen hafta Brest'i 2-0 yendiği maçta sakatlanan De Melo'nun bacağındaki sakatlığın ciddi olduğu, tendonundan da sakatlanan futbolcunun ameliyat edilebileceği bildirildi.

De Melo'nun, muayene olmak üzere Lyon'da bulunduğu ve en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Brezilyalı forvet, Lille'in 7 Aralık Çarşamba günü Trabzonspor'u ağırlayacağı UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında da oynamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor