'Lille sahayı bize verse doldururuz'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçını unutup Sivasspor ve Lille maçlarına odaklandıklarını söyledi. "Lille sahasını bize verse doldururuz" diyen Şakar, Türkiye'deki ve Avrupa'daki taraftarlarımız mağdur oluyor ama bizim yapacak bir şeyimiz y

'Lille sahayı bize verse doldururuz'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçını unutup Sivasspor ve Lille maçlarına odaklandıklarını söyledi. "Lille sahasını bize verse doldururuz" diyen Şakar, Türkiye'deki ve Avrupa'daki taraftarlarımız mağdur oluyor ama bizim yapacak bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Oynanan oyundan tabiki memnun olmadık oyuncularımız hakikaten iyi mücadele verdiler. Ama bu maç geride kaldı. Şimdi Sivas ve Lille maçına odaklanmış durumdayız. Çalışmalar o yönde sürüyor" dedi.

2. OLARAK TAMAMLAYACAĞIZ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Lille takımı karşısında beraberlik almaları halinde grubu 2. olarak tamamlayacaklarına inançlarının tam olduğunu belirten Şakar, "Beşiktaş maçını unutup şampiyonlar liginde en azından Fransa'nın Lille takımına yenilmezsek grubu 2. olarak bitiririz diye düşünüyorum. 17-18 bin kişilik seyirci kapasitesi var Lille'nin şuanda verilen müracaat anormal bir şekilde tamamen stadı bize verseler biz doldururuz diye düşünüyorum. O mümkün değil ama hakikaten Avrupa'daki seyircilerimiz mağdur oluyor ama bu bizden kaynaklanan bir şey değil. Avrupa'daki ve Türkiye'deki seyircilerimiz şunu bilsinler ki bu durum bizden kaynaklanmıyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çok maça gitmek isteyenler oluyor ama bilet konusunda yapabileceğimiz pek fazla bir şey yok. Bize tahsis edilen 4 bin bilet, bitti. Onun için, üzülüyoruz ama yapabilecek bir şey de yok" diye konuştu.
 Daha öncede açıkladıkları bir prim sistemi bulunduğunu belirten Şakar, "Futbolcularımıza daha önceden açıkladığımız bir prim sistemi var. Lille maçının geçilmesi halinde farklı bir sistem uygulayıp uygulamayacağımızı yönetim kurulu kararı olmadan söylemem, bir fikir yürütmem doğru olmaz. Oyuncularımız bizi sevindirsinler biz onların için gerekeni yaparız" dedi.

GS- FB MAÇINI DEV MAÇ GÜNÜNE KOYMAK YANLIŞTIR

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Fransa temsilcisi Lille ile oynayacakları maç gününe Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin konulmasının yanlış olduğunu belirten Şakar, "Bu uygulamanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Yanlış bir uygulama. Üst üste maç oynamak elbette bizim için yorucu oluyor. Trabzon ülkenin en uç noktasında bir yer. Ama mazeret olarak bunun altına sığınmıyoruz. Çıkıyoruz aslanlar gibi oynuyoruz. Kazanıyoruz, kaybediyoruz veya berabere kalıyoruz ama Trabzonspor en iyi şekilde mücadelesini
veriyor. Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız 6 puan küçümsenecek bir puan değildir. Trabzonspor katıldığı ilk senesinde çok başarılı bir netice elde etmiştir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor