Lille maçına Portekizli hakem

Trabzonspor'un Devler Ligi'nde Çarşamba günü oynayacağı hayati Lille maçının hakemi belli oldu.UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un, Fransa'nın Lille takımı ile 7 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı B Grubu maçının hakemleri açık

Lille maçına Portekizli hakem

Trabzonspor'un Devler Ligi'nde Çarşamba günü oynayacağı hayati Lille maçının hakemi belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un, Fransa'nın Lille takımı ile 7 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı B Grubu maçının hakemleri açıklandı.

Lille Metropole Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

Garcia'nın yardımcılıklarını Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo ve Ricardo Jorge Ferreira Santos yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Joao Carlos Santos Capela ve Joao Francisco Lopes Ferreira'nın yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Hugo Filipe Ferreira C. Moreira Miguel.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler