Lille, CSKA'yı mağlup etti!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'un grubunda yer alan CSKA Moskova ile Lille takımları kozlarını paylaştı.Luzhniki Stadyumu'nda oynanan mücadele konuk ekip Lille'in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.İlk yarısı golsüz geçilen ma

Lille, CSKA'yı mağlup etti!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'un grubunda yer alan CSKA Moskova ile Lille takımları kozlarını paylaştı.

Luzhniki Stadyumu'nda oynanan mücadele konuk ekip Lille'in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarısı golsüz geçilen maçta 49. dakikada sahneye Vasili Berezutski çıktı. Gol pozisyonunu geçiştirmek isteyen deneyimli futbolcu topu kendi kalecisinin üzerinden aşırtarak enteresan bir şekilde filelere gönderdi. Berezutski'nin attığı bu gol Fransız ekibini 1-0 öne geçirdi.

64. dakikada da Moussa Sow, Joe Cole'un direkten dönünde topunu boş kaleye göndererek skoru 2-0 yaptı.

Öte yandan Lille'de 20. dakikada Mathieu Debuchy'nin çektiği bir şut da üst direğe takıldı.

Rudi Garcia'nın öğrencileri zorlu deplasmanda aldığı bu galibiyetin ardından 5 puana yükselirken, CSKA Moskova ise 5 puanda kaldı.

Grupta son karşılaşmalarda Lille sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak olurken; CSKA Moskova da Inter deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler