Ligi temposuz ve golsüz bitirdiler!

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Sanica Boru Elazığspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.Oldukça sıcak bir havada oynanan maçta iki takımda kalecileri aşmakta zorlan

Ligi temposuz ve golsüz bitirdiler!

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Sanica Boru Elazığspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Oldukça sıcak bir havada oynanan maçta iki takımda kalecileri aşmakta zorlandı. Ligde hedefi kalmayan iki takımın maçı düşük tempoda oynandı ve golsüz sona erdi.

Bu beraberliğin ardından Sanica Boru Elazığspor 43 puana, Sivasspor ise 44 puana yükseldi. Bir ara küme düşme tehlikesi yaşayan her iki kulüpte önümüzdeki sezon da Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, takımının başında son maçına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler