lige iyi başlamadık

 Ziraat Türkiye Kupasında evinde Mersin İdmanyurdu’nu zorlanmadan geçen Trabzonspor karşılaşmayı 3 – 0 kazandı. Karşılaşmanın ardından konuşan Bordo Mavililerin teknik patronu Şenol Güneş kolay bir maç olduğunu söyledi. Güneş, “ bizim için maçı kazanmak ç

lige iyi başlamadık

 

Ziraat Türkiye Kupasında evinde Mersin İdmanyurdu’nu zorlanmadan geçen Trabzonspor karşılaşmayı 3 – 0 kazandı. Karşılaşmanın ardından konuşan Bordo Mavililerin teknik patronu Şenol Güneş kolay bir maç olduğunu söyledi. Güneş, “ bizim için maçı kazanmak çok önemliydi gruptan çıkarak maçları kazanmak istiyorduk. Lig maçını kaybettikten sonra bu maçı kazanmak için çok istekliydik. Maça çıktık ve istediğimizi yaptık. Maçı aldık ve avantajlı duruma çıktık. İstediğimiz gibi bir sonuçtu yola devam ediyoruz. Daha iyi bir Trabzon’u daha dikkatli olduk.”dedi.

Güneş, “attığımız gol ve yediğimiz gol bizi etkileyeme biliyor bazen çok etkileniyoruz. Karabük maçında yediğimiz gol bizi etkiledi bir hakem hatasıydı. Arkasından bir penaltı ve gelen gol sonrasında gelişen penaltımızın verilmemesi ise bizi iyice oyundan düşürdü. Özellikle geriden gelince kazanıyoruz.”şeklinde konuştu

Açıklamanın son bölümde Güneş,” Giray antrenmana başladı ve onun geri gelişi bizim transferimizi durdu. Şuanda oyuncu alma gibi bir ihtimalimiz yok . elimizden yabancı çıkarmadığımız zaman oyuncu almayacağız. Geriden geliyoruz sıkıntılıyız bu yüzden. Aynı zamanda ikinci yarıya iyi başlayamadık buda üzücüydü.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler