"Ligde şu an çok rahat bir konumdayız"

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Mardinspor'u ciddiye aldıklarını söyledi.      Şahin, Mardinspor'un ligde kötü durumda olduğunu belirterek, ''Ancak biz rakibimizi hafife almayacağız. Biz Mardinspor'a göre l

"Ligde şu an çok rahat bir konumdayız"

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Mardinspor'u ciddiye aldıklarını söyledi.      

Şahin, Mardinspor'un ligde kötü durumda olduğunu belirterek, ''Ancak biz rakibimizi hafife almayacağız. Biz Mardinspor'a göre ligde şu an çok daha rahat bir konumdayız ama bu, maçı rahat kazanacağız anlamı taşımaz. Diğer maçları nasıl hazırlanıyorsak Mardispor maçına da aynı şekilde hazırlanıyoruz'' dedi. 
     
Takımın moralinin yerinde olduğunu ifade eden Şahin, ''Birlik ve beraberlik içindeyiz. Karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz. Mardinspor ile oynadığımız ilk maçımızda farklı galibiyet elde etmiştik. Mardin'e galibiyet hedefiyle gideceğiz. İyi bir futbol ortaya koyup sahadan 3 puanla ayrılan taraf istiyoruz'' diye konuştu. 
     
Arsinspor'da, karşılaşma öncesi sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler