Ligde sonuçlar ve puan durumu

Günün ilk maçında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor ile Orduspor arasındaki mücadele iki top direkten dönerken, konuk Orduspor ilk yarıda bir de penaltı kaçırdı. Mücadele ise Gaziantepspor'un 1 - 0 üstünlüğünde sona erdi. Saat 16.00'd

Ligde sonuçlar ve puan durumu

Günün ilk maçında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor ile Orduspor arasındaki mücadele iki top direkten dönerken, konuk Orduspor ilk yarıda bir de penaltı kaçırdı. Mücadele ise Gaziantepspor'un 1 - 0 üstünlüğünde sona erdi.

 Saat 16.00'da başlayan günün iki maçında ise Ersun Yanal ile büyük bir çöküş yaşayan Eskişehirspor, Bülent Korkmaz ile büyük bir çıkış yakalayan Kardemir Karabükspor arasındaki mücadelede konuk Kardemir Karabükspor Mehmet Yıldız'ın golleriyle sahadan 2 - 1 galip ayrıldı.

Yine aynı saatte başlayan ve eski iki dost Şenol Güneş ile Shota Arvaladze'nin karşı karşıya geldiği Kayserispor - Trabzonspor mücadelesi gol düellosu şeklinde geçti. İlk yarıyı 2 - 0 önde tamamlayan Kayserispor, 3 - 1 öne geçtiği maçta Burak'ın son 10 dakikada attığı 2 gole engel olamadı ve müsabaka 3 - 3 berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçları yarın saat 20.00'de oynanacak olan Bursaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla tamamlanacak.

 TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçlarında alınan sonuçlar, kalan maçın programı, son puan durumu ve 28. haftanın maçları şöyle:

    27. HAFTANIN MAÇLARI

    Mersin İdmanyurdu - Galatasaray:          1 - 3

    Ankaragücü - Samsunspor:                     0 - 3

    Medical Park Antalyaspor - Manisaspor:  2 - 1

    Fenerbahçe - Sivasspor:                          4 - 2

    Gaziantepspor - Orduspor:                      1 - 0

    Eskişehirspor - Kardemir Karabükspor:    1 - 2

    Kayserispor - Trabzonspor:                      3 - 3

    Beşiktaş - Gençlerbirliği:                           3 - 2

    Yarın:

    20.00 Bursaspor - İstanbul Büyükşehir Belediye (Bursa Atatürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor