Lewandowski transfer olmayı bekliyor!

Bayern Münih'e transferine izin verilmeyen Robert Lewandowski, Borussia Dortmund'dan ayrılma niyetinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.Bayern Münih'in yanı sıra Manchester United'ın da transfer listesinde yer alan Polonyalı golcü, yaz ayı transfe

Lewandowski transfer olmayı bekliyor!

Bayern Münih'e transferine izin verilmeyen Robert Lewandowski, Borussia Dortmund'dan ayrılma niyetinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bayern Münih'in yanı sıra Manchester United'ın da transfer listesinde yer alan Polonyalı golcü, yaz ayı transfer döneminde takımdan ayrılmayı beklediğini ifade etti.

Sözleşmesinde 1 yıl daha bulunmasını rağmen Bayern Münih'e transferine onay çıkmayan Lewandowski, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Bunun son karar olduğuna inanmıyorum ve durumun değişmesini bekliyorum. Şu an için tatilimin keyfini çıkarıyorum, işlerin bir an önce sonuçlanmasını ve durumun değişmesini umut ediyorum. Hiçbir şey için moralimi bozmam" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor