Lemi Çelik: "Eşim bana tokat attı"

Trabzonspor'un eski i futbolcusu Lemi Çelik'in  eşinin açtığı boşanma davasında mahkeme eşin tazminat talebini reddederken, kedi için tazminata hükmetti.Trabzonspor'un "Başbakan" lakaplı efsane futbolcularından Lemi Çelik, kendisini 3 ayrı kadınla aldattı

Lemi Çelik: "Eşim bana tokat attı"

Trabzonspor'un eski i futbolcusu Lemi Çelik'in  eşinin açtığı boşanma davasında mahkeme eşin tazminat talebini reddederken, kedi için tazminata hükmetti.

Trabzonspor'un "Başbakan" lakaplı efsane futbolcularından Lemi Çelik, kendisini 3 ayrı kadınla aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan tiyatro sanatçısı eşi Hülya Kalebayır'ın talebi doğrultusunda geçtiğimiz Haziran ayında mahkemenin ilginç bir karar verdiği ortaya çıktı. Mahkeme Çelik'in kızı için 4 bin 500 TL, kedileri "Mırmır" için de aylık 150 TL nafaka ödemesini karara bağladı.
 
Tiyatro sanatçısı Hülya Kalebayır ile Trabzonspor'un efsane futbolcularından Lemi Çelik, 1996 yılında evlendi. Çiftin "Su" adını verdikleri bir kızları oldu. Ancak mutluluk 2008 yılında bozuldu. Hülay Kalebayır, 2010 yılının Haziran ayında, avukatı Bahadır Berk aracılığıyla, İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açtı. 2008 yılında, evdeki klozetin içinde yırtılmış bir banka dekontu bulduğunu öne süren Kalebayır, dava dilekçesinde "Dekonttan, Lemi'nin, evlenmemizden önceki sevgilisi ?Yeşim' isimli kadının kredi kartı borcunu ödediğini anladım.
 
Aramızda tartışma çıktı. İlişkilerinin olduğu ortaya çıkınca, aynı yıl tek bayına Bodrum'a tatile gitmek istediğini söyledi. Ben, çok incindim ama o, 3 ay boyunca yalnız Bodrum'da kaldı. Bu süre içinde kist aldırdım. 1 gün hastanede, 7 gün evde yattım. Ancak Lemi, tüm bunları bilmesine rağmen tatilini bırakıp yanıma gelmedi" dedi. 
 
"Canımsın, seninle olmak istiyorum"
 
Eşi Tatilden döndüğünde, ortada bıraktığı cep telefonunu karıştırırken, 3 Temmuz 2009'da, "Canımsın, ben de seninle olmak istiyorum" şeklinde bir mesaja rastladığını iddia eden Kalebayır, şunları kaydetti:
"Mesajı gönderen kişi, Lemi'nin telefonunda "Bursasporlu Özgür" diye kayıtlıydı. Lemi'ye mesajı sorduğumda, 'Şaka mahiyetinde bir mesaj' yanıtını aldım. Ancak söz konusu numarayı aradığımda karşıma bir bayan çıktı. Kadın, bana, eşimle aralarında ilişki olduğunu ve Lemi'nin kendisine, 'Eşimle boşanmak üzereyiz' dediğini söyledi. Bunun üzerine evi terk ettim" 
 
Seçim sürecinde de bir bayanla ilişki yaşadı!
 
6 ay boyunca eve dönmediğini belirten Kalebayır, "Bu süre zarfında Lemi beni defalarca aradı ve her seferinde özür diledi. Bir daha böyle şeyler yapmayacağının sözünü verince, 2009'un Kasım ayında eve döndüm. Lemi, 2009'da, bir siyasi partiden belediye başkan adayı oldu. O süreçte kendisine ?Selda' adında bir bayan asistanlık yapmaya başladı. Lemi'nin bu kadınla da ilişki yaşadığını yine cep telefonuna gelen mesajlardan anladım" dedi. 
 
Hazırladığı ayrılık protokolünü adil olmadığı için reddettim!
 
Bunun üzerine eşine anlaşmalı boşanma teklifinde bulunduğunu ifade eden Kalebayır, "Eşimin hazırladığı ayrılık protokolünü adil olmadığı gerekçesiyle reddettim. Bu nedenle çekişmeli boşanma davası açmak zorunda kaldım. Kızımız için aylık 4 bin 500 TL nafaka, kendim için 400 bin TL maddi, 200 bin TL manevi tazminat ile aylık 6 bin TL nafaka talebinde bulundum" şeklinde konuştu. 
 
Merhametli ve duygusal bir insanım, hiçbir sadakatsizliğim olmadı!
 
Eşinin iddialarına, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla yanıt veren Çelik ise kendisinin merhametli ve duygusal bir insan olduğunu belirterek, "Eşim anne-babası ayrı olarak büyüdü. Ona karşı hep sevecen, sabırlı ve özverili yaklaştım. Onun ihanet iddialarına katılmıyorum. Eşime karşı hiçbir sadakatsizliğim olmadı. 1997 yılında futbolu bıraktım. Değerli bir otelimi, 300 bin dolara satıp, eşimin adına İstanbul'da birlikte oturduğumuz 150 bin dolarlık bir ev aldım. Evi, daha sonra eşimin üzerine devrettim. Kendisinin evlilik birliğimiz içerisinde hiçbir yatırımımıza katkısı olmamıştır" görüşlerini savundu. 
 
Annesinin yanında beni tokatladı!
 
Eşinin zaman zaman küfürlerine maruz kaldığını iddia eden Lemi Çelik, "Kayınvalidemin yanında bana tokat attı. ?Bir gece seni öldüreceğim, seni bıçaklayacağım' şekilde tehditler savurdu. Çocuğumuzun yanında bana ?y...k baba' diye hitap edip, aşağıladı" dedi. Boşanmayı isteğini belirten Çelik, kızlarının velayetinin ise kendisine verilmesini istedi. Çelik, ortak konutları üzerine de yargılama süresince tedbir konulması talebinde bulundu. 
 
"Mırmır"a aylık 150 TL nafaka! 
 
Yaklaşık 2 yıl süren boşanma davasında geçtiğimiz Haziran ayında ise dikkat çeken bir karar çıktı. Davacı Kalebayır'ın talebi üzerine, mahkeme Çelik'in, "Mırmır" için aylık 150 TL "nafaka" ödemesine karar verdi. Mahkeme her iki tarafı da "eşit kusurlu" bularak, davacı Kalebayır'ın kendisi için istediği nafaka ve maddi-manevi tazminat taleplerinin reddine karar verdi. Müşterek çocuk "Su"yun velayetini anneye veren mahkeme, baba Çelik'in, kızı için aylık 4 bin 500 TL nafaka ödemesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler