La Liga'ya Türkiye damga vuracak

Türkiye'nin Madrid'deki Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nden alınan bilgi  göre, nisan ve mayıs aylarını kapsayacak şekilde 6 maçta, saha içi dijital  panolarda toplam 90 saniye Türkiye reklamı yapılacak.La Liga'da bu akşam oynanacak Atletico Madrid-Real Ma

La Liga'ya Türkiye damga vuracak

Türkiye'nin Madrid'deki Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nden alınan bilgi  göre, nisan ve mayıs aylarını kapsayacak şekilde 6 maçta, saha içi dijital  panolarda toplam 90 saniye Türkiye reklamı yapılacak.

La Liga'da bu akşam oynanacak Atletico Madrid-Real Madrid maçında  başlayacak reklamlarda, Türkiye logosunun yanında “Türkiye:Cazibe”  (Turquia:Fascinante) yazısı dönerken, Barcelona-Real Madrid, Zaragoza-Barcelona,  Levante-Barcelona, Rayo Vallecano-Barcelona ve Real Betis-Barcelona maçlarında da  aynı reklamın kullanılacağı kaydedildi.

Almanya'da Hertha Berlin, İngiltere'de de Liverpool kulüpleriyle farklı  turizm reklam sözleşmeleri yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı, İspanya'da da bu  sezon milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'in 5 maçında  saha içi reklam panolarına tanıtım reklamı vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor