Kutlu Spor Madalyalarla Döndü!

Sivas’ta düzenlenen “İLLER ARASI KARATE ŞAMPİYONASI” ında Samsun'u temsil eden Kutlu Spor Kulübü madalyalarla Samsun’a döndü.Sivas ilinde yapılan Karate turnuvasına Samsun, Gaziantep, Giresun, Kayseri, Yozgat, Tokat, Kilis, Kahramanmaraş ve Sivas illeri k

Kutlu Spor Madalyalarla Döndü!

Sivas’ta düzenlenen “İLLER ARASI KARATE ŞAMPİYONASI” ında Samsun'u temsil eden Kutlu Spor Kulübü madalyalarla Samsun’a döndü.

Sivas ilinde yapılan Karate turnuvasına Samsun, Gaziantep, Giresun, Kayseri, Yozgat, Tokat, Kilis, Kahramanmaraş ve Sivas illeri katılırken yaklaşık 300 civarlarında sporcu yarışmalara katıldı.
Samsun'u temsil eden Kutlu Spor Kulübü sporcuları adeta 1. 2. Ve 3.’lük sıralarını parselleyerek başarılı sonuçlarla Samsun'a dönerek, Samsun halkına büyük sevinç ve mutluluk yaşattılar. 
 
Kutlu Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Erol Kutlu, Sivas’ta düzenlenen ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı İller Arası Karate Şampiyonasında Samsun’u en güzel bir şekilde ve başarılı sonuçlarla temsil ettiklerini belirterek, “bütün sporcularımızı gösterdikleri başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.  
 
İller Arası Karate Şampiyonası’nda Yıldızlarda Bayan kumite  47 kiloda Özlem Aslantürk 1’inci, Yıldız Bay 37 kiloda Bekir Emin Kılıç 3’üncü, Ümit Gençlerde Bay kumite 55 kiloda M.Rasim Tekel 3’üncü, Genç Bayan 53 kiloda Nevra İspirli 3’üncü, Ümit Genç Bayanlar 59 kiloda Ecem Dilber 3’üncü ve son olarak Ümit Genç Bayanlar 59 kiloda Havanur Durmuş 3’üncü oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor