Kurayı çeken yönetici ne dedi?

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Kura Çekimi sonucu Antalyaspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da kura çekimine katılarak Antalyaspor'u çeken Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, açıklamalarda bulundu. Aydın, Trabzonspor'un hedefinde her sene kupa olduğunu be

Kurayı çeken yönetici ne dedi?

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Kura Çekimi sonucu Antalyaspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da kura çekimine katılarak Antalyaspor'u çeken Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, açıklamalarda bulundu.

 

Aydın, Trabzonspor'un hedefinde her sene kupa olduğunu belirterek, "Önceki sezon Urfa'da kupayı kaldırmıştık.

 

Bu sene de hedef yine kupayı kazanmak. Biz yoğun bir maç temposundan geçiyoruz. Antalyaspor tabii ki güçlü bir takım; ama Antalya deplasmanı iddialı bir deplasman. Tercihimiz tabii ki içeride oynamaktı ama Antalya'da iyi bir maç olacağını temenni ediyorum. Trabzonspor'un hedefi de tabii ki kupayı kazanmak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler