Kupa'da attığı gollerle TS'ye hayat verdi

Trabzonspor’da en golcü Adrian-Trabzonspor'un geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki en golcü oyuncusu Adrian'ın yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 golü bulunan Po

Kupa'da attığı gollerle TS'ye hayat verdi

Trabzonspor’da en golcü Adrian-

Trabzonspor'un geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki en golcü oyuncusu Adrian'ın yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 golü bulunan Polonyalı oyuncu, bu sezon özellikle kupada attığı gollerle takımına hayat verdi. Bordo-mavili futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan ve bordo-mavili takımın 1-0 yenik götürdüğü karşılaşmanın 88. dakikasında attığı golle skoru 1-1 yaparak maçın uzatmalara gitmesini sağlamıştı.

Daha sonra seri penaltı atışlarında rakibini eleyen Karadeniz ekibi, gruplara kalmıştı.

Polonyalı oyuncu, bordo-mavili takımın grupta 2-0 galip geldiği Eskişehirspor maçında 1 gol, 3-2 kazanılan Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol, 3-0 kazanılan Mersin İdmayurdu maçında da 1 gol attı.

-

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler