Kupa Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun takımının oldu

Ziraat Türkiye kupası karşılaşması'na Fırat Aydınus Damgası.Trabzonspor'u imha etmek üzere Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve onun merkez hakem komitesi Trabzonspor'u

Kupa Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun  takımının oldu

Ziraat Türkiye kupası karşılaşması'na Fırat Aydınus Damgası.

Trabzonspor'u imha etmek üzere Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve onun merkez hakem komitesi Trabzonspor'u katletmeye devam ediyor.

Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakika ve 2.yarısına 3 dakika uzatma eklenmesi, maş süresince verdiği kararşar tartışmalara neden olurken 3 ün 1'ini alması için Fenerbehçeye verilen gizli destek gözlerden kaçmadı.

Trabzonspor taraftarları ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tuttuğu takımın maçını neden izlemeye gelmediğini merek ederek "Trabzonlulardan mı çekindi, tepkiden mi korktu acaba" diye söylemlerde bulundu.

Trabzonspor'un 2010 2011 Şampiyonluk kupasını vermemek için her türlü entrikanın çevrildiği bir dönemde artık maç sonuçlarının masa maşında alındığı inancı hakimken adaletin bir an önce tecelli etmesi için pek umut olmasa da son bekleyiş yargıtayda. 

Ziraat Türkiye kupası Trabzonspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'nin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler