Kupa Corinthians'ın!

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Libertadores şampiyonu Brezilya ekibi Corinthians ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea karşı karşıya geldi.Cüneyt Çakır'ın yönettiği Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yardımcılığını yaptığı karşılaşmada 'dünyanın en i

Kupa Corinthians'ın!

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Libertadores şampiyonu Brezilya ekibi Corinthians ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea karşı karşıya geldi.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yardımcılığını yaptığı karşılaşmada 'dünyanın en iyi kulüp takımı' 1-0'lık galibiyet sonucunda Corinthians oldu.

Japonya'nın Yokohama Stadı'ndan oynanan maçta Brezilya temsilcisinin tek golü 69. dakikada Paolo Guerrero'dan gelirken kaleci Cassio Ramos başarılı oyunu ile dikkat çekti.

Chelsea'de İngiliz stoper Gary Cahill maçın 90. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 90+2. dakikada da Torres'in golü hakem Cüneyt Çakır tarafından ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Bu galibiyetle kupayı kaldıran Corinthians 2012 yılının en iyi kulüp takımı olurken Mısır ekibi Al Ahly'yi 2-0 ile deviren Meksikalı Monterrey de turnuva üçüncüsü oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler