“Kupa Başbakanda” Gününde Buluşuldu

 Hasan Al’ın kaleme aldığı ve geçtiğimiz ay Heyamola Yayınları’ndan çıkan “Kupa Başbakan’da” kitabının imza günü Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendi. İmza törenine Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Temel Kazancıoğlu, eski başkanla

“Kupa Başbakanda”  Gününde Buluşuldu

 

Hasan Al’ın kaleme aldığı ve geçtiğimiz ay Heyamola Yayınları’ndan çıkan “Kupa Başbakan’da” kitabının imza günü Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendi.
 
İmza törenine Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Temel Kazancıoğlu, eski başkanlardan Özkan Sümer, eski asbaşkanlardan Hayrettn Hacısalihoğlu ve Ömer Gürsoy, TFF yönetim kurulu eski üyesi Süleyman Atal, Teknik Direktör Şenol Güneş’in yanı sıra Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu ve çok sayıda Trabzonsporlu katıldı.
 
İmza töreni Trabzonlu sanatçı İbrahim Can’ın açılış konuşmasıyla başlarken, yazar Hasan Al “Alnımızın teriyle hak ettiğimiz kupayı müzemizde görmek istiyoruz” dedi. Özkan Sümer, “Bir kulübün krallığının toplumunun duyarlılığı ile ölçüldüğünü” ifade ederken, Şenol Güneş Hasan Al’ın kitabının medyanın değerini arttıran bir çalışma olduğunu ve bu tip çalışmaların teşvik edilmesi gerektiğine değindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor