Küme hattında ateş var!

Ligde oynanan 32. haftada Bursaspor'a 4-2 mağlup olan Orduspor, Mersin İdmanyurdu'nun ardından lige veda eden 2. ekip oldu.Son 2 haftaya girilen ligde matematiksel olarak 12. sıradaki 41 puanlı Sanica Boru Elazığspor'dan itibaren Sivasspor (40), Kardemir

Küme hattında ateş var!



Ligde oynanan 32. haftada Bursaspor'a 4-2 mağlup olan Orduspor, Mersin İdmanyurdu'nun ardından lige veda eden 2. ekip oldu.

Son 2 haftaya girilen ligde matematiksel olarak 12. sıradaki 41 puanlı Sanica Boru Elazığspor'dan itibaren Sivasspor (40), Kardemir Karabükspor (37), İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Akhisar Belediyespor'un (36) küme düşme ihtimali bulunuyor. Ancak bu 7 ekipten Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor küme düşme korkusunu daha fazla hissediyor.

Sıralamada 16. durumda bulunan Akhisar Belediyespor, son 2 haftada lige veda eden Mersin İdmanyurdu ve Orduspor (D) ile karşılaşacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Trabzonspor'a konuk olduktan sonra Kasımpaşa ile mücadele edecek.

Teknik direktör Mesut Bakkal'la yollarını ayıran Kardemir Karabükspor da matematiksel olarak küme düşme ihtimali bulunan Sivasspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra son hafta Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Matematiksel olarak küme düşme ihtimali bulunan ekiplerin son 2 haftada oynayacağı müsabakalar şöyle:

33. hafta

----------

Gaziantepspor-Sanica Boru Elazığspor

Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu

Sivasspor-Kardemir Karabükspor

Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor

34. hafta

----------

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa

Sanica Boru Elazığspor-Sivasspor

Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe

Orduspor-Akhisar Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor