Küme düşmede ince hesaplar

Küme düşme cezasının kalkıp kalkmayacağı konusundaki tartışmalar sürüyor ancak TFF yönetimindeki üye dağılımı, son karar için ipucu veriyor.15 kişilik yönetimde yer alan 5 Fenerbahçeli ve 3 Beşiktaşlı üyenin ‘evet’ demesi küme düşmenin kaldırılması için y

Küme düşmede ince hesaplar

Küme düşme cezasının kalkıp kalkmayacağı konusundaki tartışmalar sürüyor ancak TFF yönetimindeki üye dağılımı, son karar için ipucu veriyor.

15 kişilik yönetimde yer alan 5 Fenerbahçeli ve 3 Beşiktaşlı üyenin ‘evet’ demesi küme düşmenin kaldırılması için yeterli.

15 kişilik yönetim kurulunda 8 üyenin olumlu görüş bildirmesi halinde talimat değişiyor. Yönetim Kurulu'nda 5'er Fenerbahçeli ve Galatasaraylı, 3 Beşiktaşlı, 1'er de Trabzonsporlu ve Bursasporlu olmak üzere 15 üye var.

58. MADDEDE İSTENEN DEĞİŞİKLİKLER

Küme düşme cezasının kalkıp kalkmaması için tartışmalar sürüyor ancak TFF yönetimindeki üye dağılımı, son karar için ipucu veriyor. 15 kişilik yönetimde yer alan 5 Fenerbahçeli ve 3 Beşiktaşlı üyenin ‘Evet’ demesi küme düşmeyi kaldırıyor. Trabzonlu Atalay ve G.Saraylı Gümüşdağ da teklifi sıcak bakıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor