Küme düşme yüzde 90 kalkar

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, şu sıralar yeni teknik direktör Hector Cuper ile ilgileniyor.Arjantinli dünyaca ünlü teknik adamın yolunu gözleyen ve Cuper'in yarın Türkiye'de olacağını bir kez daha hatırlatan Türkmen, gündemdeki diğer konular hakkında DH

Küme düşme yüzde 90 kalkar

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, şu sıralar yeni teknik direktör Hector Cuper ile ilgileniyor.

Arjantinli dünyaca ünlü teknik adamın yolunu gözleyen ve Cuper'in yarın Türkiye'de olacağını bir kez daha hatırlatan Türkmen, gündemdeki diğer konular hakkında DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği'nin 5 Ocak Perşembe günü yapacağı kritik toplantı ve 26 Ocak'taki olağanüstü genel kurul öncesi görüşlerini açık açık dile getiren Türkmen; "Benim tahminim %90 küme düşme kalkar" dedi.

"Türkiye'de hiç kimse açak açık düşüncesini söylemiyor, ya da çok az kişi açık konuşuyor" diyen Nedim Türkmen; 58. madde tartışmaları için şunları söyledi: "Biz doğruları söylüyoruz. Sadece 3 büyükler yok bu ligde. Bu lig 3 büyüklerden ibaret değil. Önemli olan Türk futbolu, UEFA'dan 5 yıl ceza alırsak ne olacak ? O yüzden bizim tavrımız net... 58. madde Türk futbolunun geleceği için değişmemeli. Bizim yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor açık açık görüşünü dile getirdi...Ama olağanüstü kongrede benim tahminim % 90 küme düşme kalkar"

Bu arada Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın 58. maddenin değişimine karşı olan Galatasaray ile Trabzonspor için söylediği "Ligden de çekilip, kendi aralarında oynasın" şeklindeki sözlerine karşılık ise Nedim Türkmen son derece iddialı ve cesaretli açıklama yaparak şunları söyledi: "Havuz bozulmaz...Alıcısı hazır bu ligin...Kimse panik havası yaratmasın"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler