Kulüplerden TFF'ye darbe

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili yaptığı açıklama, Kulüpler Birliği Vakfı üyelerini hareke geçirdi ve Olağanüstü Genel Kurul için imza toplanmaya başlandı.Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TF

Kulüplerden TFF'ye darbe

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili yaptığı açıklama, Kulüpler Birliği Vakfı üyelerini hareke geçirdi ve Olağanüstü Genel Kurul için imza toplanmaya başlandı.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin tutumuna sert tepki göstererek, 17 kulübün hiçe sayıldığını söyledi. 120 imzanın hazır olduğuna dikkat çeken Cavcav, "Olağanüstü Genel Kurul için 17 kulüp imzasını verdi. Yeterli imzayı da tamamlayıp, gerekeni yapacağız. Başkan Yıldırım Demirören'in açıklamalarını ibretle ve hayretle izledim. Sadece bizim değil, birinci ve ikinci lig kulüplerinin de bazı istekleri görmezden gelindi. Onlar da Genel Kurul için bize imza vereceklerdir." dedi.

Kaç imza gerekli?

TFF genel kurulunda 298 delege oy kullanıyor. Olağanüstü Genel Kurul'a gidilebilmesi için delege sayısının yüzde 40'ının noter onaylı yazılı müracatı gerekiyor. Kulüpler şu ana kadar 120 imza topladı. Fenerbahçe ise bu harekete destek vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor