Kulüpler play - off'a karşı!

Kulüpler Birliği Ankara'da biraraya geldi. Kulüplerin play-off uygulamasının ortamı gerdiği gerekçesiyle önümüzdeki sene ağırlıklı olarak play-off'suz bir düzenleme isteğinde görüş bildildirdiği öğrenildi. Beşliktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı'nın görüş bild

Kulüpler play - off'a karşı!

Kulüpler Birliği Ankara'da biraraya geldi. Kulüplerin play-off uygulamasının ortamı gerdiği gerekçesiyle önümüzdeki sene ağırlıklı olarak play-off'suz bir düzenleme isteğinde görüş bildildirdiği öğrenildi.

 

Beşliktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı'nın görüş bildirmediği konuyla ilgili olarak Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ve Avrupa Grubu'nda mücadele eden diğer 7 kulübün tamamının bu uygulamadan duyduğu rahatsızlığı bildirdi. Ligi dokuzuncu ile 18'inci bitiren takımların katıldığı Spor Toto Kupası'nın da ekonomik anlamda kulüpleri daha da zorladığı konusunda görüş birliğine varıldı.

 

Toplantıya katılan Gaziantepspor avukatının kulüpte yaşananlarla ilgili bilgi vermesinin ardından vakıf üyelerinin Yıldırım Demirören'nden boşalan Kulüpler Birliği Başkanlığı için 5 Haziran'da Ankara'da seçim yapma kararı aldığı, bir sonraki toplantısının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na play-off için son kararını bildirecek.

 

Öte yandan Ankaragücü başkanı İlyas Ertan Sümer'in 22 takımla olmasını isterken, Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin karşı çıkarak, "Biz bu sene niye mücadele ettik" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor