Kulüpler para kazanacak

Play-Off’ta mücadele edecek kulüpler 2.1 milyon euro kazanacak. Grup aşamasına kalacak 32 kulübün her birine 8.6 milyon euro ödenecek. Grup aşamasında kazanılacak her maça 1 milyon euro, her beraberliğe ise 500 bin euro ödenecek. Gruptan çıkan her bir tak

Kulüpler  para kazanacak

Play-Off’ta mücadele edecek kulüpler 2.1 milyon euro kazanacak. Grup aşamasına kalacak 32 kulübün her birine 8.6 milyon euro ödenecek. Grup aşamasında kazanılacak her maça 1 milyon euro, her beraberliğe ise 500 bin euro ödenecek. Gruptan çıkan her bir takıma 3.5 milyon euro, çeyrek finale kalanlara 3.9 milyon euro, yarı finale kalanlara ise 4.9 milyon euro ödenecek. Finali kazanan takım 10.5 milyon euro finalist ise 6.5 milyon euro almaya hak kazanacak. Kupayı müzesine götüren, performans ve katılım gelirleriyle toplamda 37.4 milyon euro alabilecek. Bu rakama yayın havuzu gelirleri dahil değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler