Kulüpler Birliği'nden yoğun kulis

Sporda Şiddet Yasası'nda değişiklik yapılması hakkındaki kanun teklifinin TBMM Başkalığına sunulması öncesinde, Kulüpler Birliği yöneticileri Mecliste temaslarda bulundu.Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı kulüp başkanları, Sporda Şi

Kulüpler Birliği'nden yoğun kulis

Sporda Şiddet Yasası'nda değişiklik yapılması hakkındaki kanun teklifinin TBMM Başkalığına sunulması öncesinde, Kulüpler Birliği yöneticileri Mecliste temaslarda bulundu.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı kulüp başkanları, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da değişiklik yapılması hakkındaki kanun teklifinin TBMM Başkanlığına sunulması öncesinde, Ankara'da bir dizi görüşmelerde bulundu.

Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da değişiklik yapılması hakkındaki kanun teklifinin TBMM Başkanlığına sunulması öncesinde, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ve komisyon üyelerini ziyaret etti.

Demirören ve beraberindekilerin, iki gündür süren görüşmelerde, değişiklikte ön görülen konular hakkında bilgi verdikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor