Kulüpler birliği toplanacak

 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara şu anda cevap vermenin doğru olmayacağını söyleyerek, 18 kulübün başkanını toplantıya davet edeceğini açıkladı.Halil Ünal, Eskiş

Kulüpler birliği toplanacak

 

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara şu anda cevap vermenin doğru olmayacağını söyleyerek, 18 kulübün başkanını toplantıya davet edeceğini açıkladı.

Halil Ünal, Eskişehir'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünal, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe takımının havuzdan çekilebileceği yönünde yaptığı açıklamalarına yanıt vermeyeceğini söyledi.

KULÜP BAŞKANLARINI TOPLANTIYA DAVET EDECEK

Önümüzdeki günlerde kulüp başkanlarıyla bu konuda toplantı düzenleyeceğini söyleyen Halil Ünal, şöyle konuştu:

"Ben konuyu bugün öğrendim. Maalesef dün Fenerbahçe'nin divan kurulu toplantısında öyle bir açıklamada bulunmuş Sayın Başkan. Fakat konu sadece Kulüpler Birliği ile alakalı açıklama değil. Açıklaması çok geniş kapsamlı bir açıklama. Futbol ailesinin tamamını ilgilendiren bir açıklama yapmış.

Dolayısıyla onun açıklamasına şu anda bir cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Türkiye Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak 18 takımı toplantıya davet edeceğim. Toplantıda sayın başkanların, şahsımın görüşü, değerlendirmesi ortaya çıkacak. Ondan sonra Kulüpler Birliği olarak genel bir açıklamada bulunmayı düşünüyorum.

Ama arkadaşla istişare etmeden, futbolumuzun da dar günlerden geçtiği şu günlerde kaos ortamı yaratmanın da doğru bir taraf olacağını düşünmüyorum. Onun için Kulüpler Birliği'nde kısa vadede toplantı yapamıyoruz.

Gerekçesi de şudur; birçok takımımız yurt dışında hazırlık maçları oynuyor. Başkanlarımızın bir kısmı yaz olması nedeniyle tatilde ve kampta. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde Kulüpler Birliği'ni toplayıp, Kulüpler Birliği'nde meseleyi enine boyna tartışıp, gerekli değerlendirmelerde bulanacağız mutlaka."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler