Kuleyin: Ses ver Kongre!

"Ya Bank Asya, ya kupa Sadri Şener'i yalnız bıraktık" sözleriyle gündem oluşturan Trabzonspor'un eski Ankara temsilcisi İşadamı Şükrü Kuleyin, bu seferde yine çok konuşulacak açıklamar yaptı.SES VER KONGRE ! "Kuleyin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "B

Kuleyin: Ses ver Kongre!

"Ya Bank Asya, ya kupa Sadri Şener'i yalnız bıraktık" sözleriyle gündem oluşturan Trabzonspor'un eski Ankara temsilcisi İşadamı Şükrü Kuleyin, bu seferde yine çok konuşulacak açıklamar yaptı.

SES VER KONGRE !
"Kuleyin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu seferki slogan ses ver kongre! Şuanda ülkemizde Fransız sömürgecilerine karşı tepki gösteriyoruz. Doğru bir tepki gösteriyoruz. Haftasonu yapılacak Mali Kongre'de de İstanbul sömürgecilerine de tepki vermemiz lazım. Ordu maçında pankart açıp, başkanımıza destek olduk. Ulusal basında ses getirdik.

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
İşte bizim istediğimiz bu. Kişilerle işimiz yok; işimiz kurumumuzla kurumumuzu yönetenlere destek olmak. Gün eleştiri günü değil. Gün saha sonuçlarına göre yorum yapma zamanı da değil. Gün kusur arama günü değil. Herşeyin bir zamanı var. Ama o gün bugün değil. Bugün birleşme günü, bugün beraberlik günü bugün tek ses günü tüm Türkiye'ye gücümüzü gösterme günü. Asalatemizi ve onurumuzu ortaya koyma günü. Bu kongre hak arama günü emeğimizi çalanlara tepki koyma günü.

TÜRKİYE BİZİ KONUŞACAK
Son söz: Kurtuluş Savaşında Sivas ve Erzurum kongreleri emperyalizme ve sömürgecilere karşı hakkımızı arama hakkımızı koruma ve emperyalizme karşı birleşme kongreleriydi. Bu kongrede de tüm Türkiye'deki İstanbul hegomanyasına, İstanbul emperyalizmine karşı yıllardır ezilen diğer kulüplerimizin de hakkını arayan bir kongre olmalıdır.

Trabzonspor, yeniden anadolunun gözbebeği hak arayanı haksızlığın karşısında direnen hesap veren değil hesap soran, kurum olmalı. Mali Kongrede, tüm Türkiye'ye Trabzon'un ve Trabzonspor'un gücünü gösterme zamanıdır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor