Kulaçoğlu'ndan Şener'e teşekkür

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Kulaçoğlu dün, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya ve Şalpazarı ilçelerini ziyaret ederek Trabzonsporlu taraftarlarla kucaklaştı. Vakfıkebir’de Belediye Başkanı Hayri Birinc

Kulaçoğlu'ndan Şener'e teşekkür

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Kulaçoğlu dün, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya ve Şalpazarı ilçelerini ziyaret ederek Trabzonsporlu taraftarlarla kucaklaştı. Vakfıkebir’de Belediye Başkanı Hayri Birinci’yi de ziyaret eden Kulaçoğlu, Beşikdüzü’nde Yeşilköyspor lokalinde taraftarlarla buluştu. Tonya’da taraftarlar derneğinin karşıladığı Prof. Dr. Kulaçoğlu, Şalpazarı’nda yine yoğun kalabalığa projelerini anlattı. 

BAĞIMSIZLIK VURGUSU
 
Bağımsızlık vurgusunun sürekli altını çizen Kulaçoğlu, “Trabzonspor yönetimleri geçmişte hep koalisyonla kuruldu. Bizler, siyasete ve büyük sermayeye karşı dik durarak aday olduk. Gösterdiğimiz cesaret örneğini kongre üyelerimizin de göstermesini istiyoruz. Çok çalışacağız ve özdisiplini sağlayarak Trabzonspor’u başarıya taşıyacağız” dedi. Kulaçoğlu, altyapıya büyük bir bütçe ayıracaklarını ve bu noktada Türk futbolunda çığır açacaklarını söyledi.
SADRİ ŞENER’E TEŞEKKÜR
 
Mevcut Başkan Sadri Şener’e teşekkür ettiğini belirten Kulaçoğlu, “2011 yılında takımı şampiyon yapmış, Türkiye Kupası’nı ve Süper Kupa’yı kazanmış bir başkana nasıl hakaret ederim! Tabii ki teşekkür ederim. Birlikte şike mücadelesi verdik. Bizler şile mücadelesi verirken başkaları şike sürecinde üyeleri aidatlarını yatırmakla meşguldü. Ancak Sadri Bey, kendisi kulübü ekonomik yönden sıkıntıya uğratmış mıdır? Evet” diye konuştu.
 
KULÜP BATMIŞ DEĞİL FAKAT…
 
Toplantıda taraftarların, “Bizler bu süreçte uçuk transferler istemiyoruz. Kulübün ekonomisi iyi değil” söylemine destek veren Kulaçoğlu, “Çok haklısınız. Kulüp batmış değil fakat ekonomisi de iyi değil. Önce borçlanmayı yavaşlatacağız ardından da sıfır borçlu bir kulüp olacağız. 2 yıllık sürecin ardından Trabzonspor her sene Avrupa Liginde mücadele eden bir ekip olacak ve Türkiye Liginde de şampiyonluğun en büyük adayı olacak” diye ifade etti.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor