Küfür var ama sahaya yansır mı?

Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa maçında ettiği küfürlerin görüntülenmesi üzerine tecrübeli futbolcunun PFDK'ya sevk edilmesi gündeme geldi.Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten maçın ardından futboldan ve hakem karar

Küfür var ama sahaya yansır mı?

Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa maçında ettiği küfürlerin görüntülenmesi üzerine tecrübeli futbolcunun PFDK'ya sevk edilmesi gündeme geldi.

Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten maçın ardından futboldan ve hakem kararlarından çok, karşılaşma sırasında ve sonrasında meydana gelen spor dışı olaylar konuşuluyor. Kasımpaşa tarafı, tartışmalı penaltı pozisyonu için yorum yapmayıp "Hakemlerin hata yapma hakkı var" tutumunu sürdürüyor. Ancak Lacivert-Beyazlılar, Emre ve kaleci Volkan'ın spor dışı davranışları nedeniyle oldukça tepkili... Daha önce İngiltere'den "Irkçı tavrı" üzerine ayrılmak zorunda kalan, ardından Trabzonsporlu Zokora ile aynı nedenle karşı karşıya gelen ve teknik direktörü Aykut Kocaman'a küfrettiği için sezon sonunda takımla ilişiği kesilen Emre'nin dönüşünde verdiği "Artık sakin olacağım" sözünü tutamadığını belirten Kasımpaşalı teknik direktör, yönetici ve futbolcular, olayları Emre'nin başlattığını anlatıyorlar.


İlk yarı sonunda soyunma odası koridorunda Emre, Kasımpaşalı futbolculara "Ne oluyor lan.... Şampiyon mu olacaksınız" diyerek küfür ediyor. Kasımpaşalı savunma oyuncularından Yalçın ise Emre'ye "Küfretme, ayıp oluyor" karşılığını veriyor. Bunun üzerine milli futbolcunun "Sana küfretmiyorum. Yere yatıp kalkmayan ...'lere söylüyorum" yanıtını vermesi koridorda tansiyonu yükseltiyor. Ardından saha içinde bir pozisyonda Kasımpaşa kenar yönetiminin, hakemi uyarması üzerine Lacivert-Beyazlı takımın yedek kulübesinin önüne gelen Emre'nin Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arvaladze ve menajer Oğuz Erkan'a dönerek "Ne konuşuyorsunuz l.. a... s.... çocukları" demesi üzerine, efendiliği ile bilinen Şota Arveladze'nin bile çileden çıktığı söyleniyor.

EMRE'NİN KÜFRETTİĞİ GÖRÜNTÜLENDİ

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa maçında saha içinde ettiği küfürler, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Lig TV tarafından da yayınlandı. Bu görüntülerin ardından Emre'nin, Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi gündeme geldi. Eğer Sarı-Lacivertli futbolcu kurula sevk edilirse, 2 ya da 3 maç ceza alacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler