Kral Burak'ı Gökçe kaptı

Dünyaca ünlü kulüpleri peşinde koşturan, geçen sezonun gol kralı Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda Ali Sunal'dan boşanan oyuncu Gökçe Bahadır'la beraber olduğu öne sürüldü. Sabah'ın iddiasına göre ikili, bir aydır gizli aşk yaşıyor. Aylardı

Kral Burak'ı Gökçe kaptı

Dünyaca ünlü kulüpleri peşinde koşturan, geçen sezonun gol kralı Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda Ali Sunal'dan boşanan oyuncu Gökçe Bahadır'la beraber olduğu öne sürüldü.

 

Sabah'ın iddiasına göre ikili, bir aydır gizli aşk yaşıyor. Aylardır dev kulüplerin, kadrolarına katmak için çaba harcadığı ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın kalbini, Gökçe Bahadır çaldı. Bir arkadaş ortamında tanışan ikilinin mesajla başlayan yakınlaşması, kısa sürede tutkulu bir aşka dönüştü.

 BAHADIR İLİŞKİYİ YALANLADI

Gökçe Bahadır ise yaptığı açıklamada açıklama  “ Burak Yılmaz ile birlikte değilim. İlişmiz yok. Haber doğru değil. Burak'ı tanıyorum ama ilişkim yok. Bazı şeyleri zorlamasak. Gerçekten konuşmak istemiyorum. Biriyle ilişkin varsa konuşursun yoksa neden konuşayım. Detaylı bilgi vermek istemiyorum. Benim hayatımda  şuan kimse yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor