Koyuncu tişörtlerine büyük ilgi

Şükrü Saracoğlu'ndaki Trabzonspor maçında F.Bahçe'nin galibiyeti sonrası Kazım Koyuncu'nun 'Hayde' şarkısının çalınması başta tepki çekse de, olumlu bir sonuca sebep oldu.Trabzonspor yönetimi F.Bahçe ile Trabzon'daki maç öncesi 34 yaşında kanserden yaşamı

Koyuncu tişörtlerine büyük ilgi

Şükrü Saracoğlu'ndaki Trabzonspor maçında F.Bahçe'nin galibiyeti sonrası Kazım Koyuncu'nun 'Hayde' şarkısının çalınması başta tepki çekse de, olumlu bir sonuca sebep oldu.

Trabzonspor yönetimi F.Bahçe ile Trabzon'daki maç öncesi 34 yaşında kanserden yaşamını kaybeden Kazım Koyuncu anısına bir tişört çıkardı.

Geliri, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği'ne bağışlanacak bu tişörtleri futbolcular F.Bahçe maçı sonrası sırtlarına geçirip canlı yayınlara çıkınca büyük ilgi topladı.

2 Nisan'da TS Club'lardan satışa sunulan 3 bin tişört kısa sürede tükendi. Tişörtler, Trabzon dışında da büyük ilgi çekti, %45'i Trabzon'da %55'i ise Trabzon dışında satıldı.

Trabzon dışında satılan tişörtlerin yarısına yakını, diğer takım taraftarlarınca, kansere karşı mücadele eden derneği yardım için satın alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor