Köşke motorla girecek

Mil­li mo­to­sik­let­çi Ke­nan So­fu­oğ­lu, Dün­ya Su­pers­port Şam­pi­yon­lu­ğu­’nun ar­dın­dan Genç­lik ve Spor Ba­ka­nı Su­at Kı­lı­ç’­ı zi­ya­ret et­ti.Ka­bu­le Tür­ki­ye Mo­to­sik­let Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Ba­kir Yu­nus Uçar da ka­tıl­dı. Zi­ya­r

Köşke motorla girecek

Mil­li mo­to­sik­let­çi Ke­nan So­fu­oğ­lu, Dün­ya Su­pers­port Şam­pi­yon­lu­ğu­’nun ar­dın­dan Genç­lik ve Spor Ba­ka­nı Su­at Kı­lı­ç’­ı zi­ya­ret et­ti.

Ka­bu­le Tür­ki­ye Mo­to­sik­let Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Ba­kir Yu­nus Uçar da ka­tıl­dı. Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Ba­kan Suat Kı­lıç ve Kenan So­fu­oğ­lu ara­sın­da il­ginç bir di­ya­log ya­şan­dı. Ev­li­lik ha­zır­lık­la­rı ya­pan So­fu­oğ­lu, Ba­kan Kı­lı­ç’­ın “Dü­ğün ne za­ma­n” so­ru­su­na, “Sa­yın Baş­ba­ka­nı­mı­zın gel­me­si­ni is­ti­yo­rum. O ne za­ma­na gün ve­rir­se o za­man ya­pa­ca­ğı­z” şek­lin­de ce­vap ver­di. Ba­kan Kı­lıç da “O za­man ya­kın­da. Sa­yın Baş­ba­ka­nı­mız böy­le ha­yır­lı bir me­se­le­yi faz­la uza­ğa at­ma­z” de­di.

ÖĞ­REN­Cİ­LE­RİY­LE Gİ­DE­CEK

Kı­lıç ile bir­lik­te Cum­hur­baş­ka­nı Ab­dul­lah Gü­l’­ü zi­ya­ret et­mek is­te­di­ği­ni ifa­de eden So­fu­oğ­lu, “Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mız ekim ayın­da uy­gun ola­cak­la­rı­nı söy­le­di. Ben ye­tiş­tir­di­ğim öğ­ren­ci­le­rim­le bir­lik­te mo­tor­lar­la si­zin ma­kam ara­cı­nı­zı ta­kip ede­rek Çan­ka­ya­’ya çık­mak is­ti­yo­rum. Bi­ze ön­cü­lük eder­se­niz çok hoş olu­r” de­di. Ba­kan Kı­lıç, So­fu­oğ­lu­’nun bu öne­ri­si­ni sı­cak kar­şı­la­dı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler